Newsletter
The Black Box website uses cookies.
By continuing the use of the Black Box website, or by pressing the agree button on the right, you consent to the use of cookies on this website. More information.
Koti > Tuki > Tech Support Centre > Order info > Tietosuojakäytäntö
Valitse alasivu
 

Tietosuojakäytäntö

Black Box Corporation of Pennsylvania d/b/a Black Box Network Services (jäljempänä Black Box tai ”me”) arvostaa sinua asiakkaana ja tunnistaa tarpeen suojata niitä henkilötietoja, joita annat Black Boxin käyttöön, jotta voimme tarjota sinulle tuotteita tai palveluita. Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan, miten Black Box kerää, käyttää ja suojaa henkilötietojasi.

  1. Kerääminen

    Tässä tietosuojakäytännössä henkilötiedoilla tarkoitetaan kaikkia tietoja, joita voidaan käyttää yksilöiden tunnistamiseen: esim. nimi, sähköpostiosoite, kotipaikka, osoite, tutkintonimike, toimenkuva, toimiala ja muut tunnistetiedot. Black Box kerää henkilötietoja silloin, kun luot Black Box -käyttäjätilin, haluat liittyä sähköposti- tai muulle postituslistalle, osallistut arvontaan tai muuhun kampanjaan tai muusta syystä annat henkilötietojasi Black Boxille.

  2. Huomautus

    Kun henkilötietoja kerätään, Black Box kertoo sinulle tietojen keräämishetkellä, mihin tarkoitukseen niitä käytetään.

  3. Evästeet

    Black Boxin verkkosivustossa (tämä sivusto) voidaan käyttää evästeinä tunnettua standarditeknologiaa tietojen keräämiseksi siitä, miten käytät tätä sivustoa. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita tallennetaan tietokoneellesi tietyillä verkkosivuilla vieraillessasi. Eväste voi sisältää esim. käyttäjätunnuksen, jonka avulla verkkosivusto seuraa sitä, millä sivuilla vierailet. Evästeeseen voi sisältyä ainoastaan sellaisia henkilötietoja, joita itse annat. Eväste ei voi lukea tietokoneesi kovalevylle tallennettuja tietoja tai muiden sivustojen luomia evästetiedostoja. Jos et halua vastaanottaa evästeitä tässä sivustossa vieraillessasi, voit käyttää verkkoselaimessasi sellaisia asetuksia, että selain varoittaa sinua ennen evästeiden hyväksymistä, ja voit estää evästeen tallentamisen, kun selain varoittaa sinua siitä. Voit myös kieltäytyä kaikista evästeistä tekemällä verkkoselaimeesi vastaavat asetukset, vaikket seuraisikaan linkkiä Network Advertising Initiative (NAI) -sivustoon ja valitsisi "opt-out"-vaihtoehtoa.

  4. Käyttö

    Black Box käyttää henkilötietojasi (i) tuote- ja palvelupyyntöjesi toteuttamiseen, (ii) verkkosivuston yksilöllisen käyttökokemuksen tarjoamiseen, (iii) viimeisimmistä tuoteuutuuksista, tarjouksista tai muista sinua mahdollisesti kiinnostavista asioista kertomiseen, (iv) sinulle tarjoamamme palvelun laadun parantamiseen ja (v) suoramarkkinoinnin ja kyselyjen kohdistamiseen sinulle itse tai yhteistyökumppanien kautta. Black Box antaa sinulle aina mahdollisuuden kieltäytyä suoramarkkinoinnin ja kyselyjen vastaanottamisesta.

  5. Jakaminen ja luovuttaminen

    Koska Black Box toimii maailmanlaajuisesti, henkilötietojasi voidaan jakaa muiden Black Box -emoyhtiöiden, -tytäryhtiöiden tai -yhteisomistusyhtiöiden kanssa kaikkialla maailmassa. Tämä tietosuojakäytäntö tai asianmukaiset salassapitosopimukset koskevat kaikkia näitä yksiköitä. Henkilötietojasi voidaan tallentaa Yhdysvaltoihin ja käsitellä siellä tai missä tahansa muussa maassa, jossa kyseisiä yksiköitä sijaitsee. Black Box voi luovuttaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, jos (i) Black Boxilla on sinun suostumuksesi, (ii) Black Boxin on jaettava tietojasi pyytämiesi tuotteiden tai palvelujen toimittamiseksi tai (iii) Black Box haluaa pitää sinut ajan tasalla viimeisimmistä tuoteilmoituksista, tarjouksista tai muista sinua mahdollisesti kiinnostavista asioista. Black Box luovuttaa henkilötietojasi myös silloin, jos sen on pakko tehdä niin lakisääteisten velvoitteiden tai yleisten myynti- ja sopimusehtojensa perusteella tai henkilöiden turvallisuuden, yleisen turvallisuuden tai tämän sivuston turvallisuuden nimissä. Black Box ei luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille ilman suostumustasi muista kuin edellä mainituista syistä.

  6. Oikeutesi poistaa käyttäjätilisi ja tietosi

    Voit pyytää Black Box -käyttäjätilisi poistamista ja minkä tahansa Black Boxin hallussa oleviesi henkilötietojen poistamista lähettämällä meille sähköpostia.

  7. Tietoturva

    Black Box -käyttäjätilisi ja sen tiedot on suojattu salasanalla yksityisyytesi ja tietoturvan takaamiseksi. Black Box turvaa meille lähettämiesi tietoja fyysisten, elektronisten ja organisatoristen toimenpiteiden avulla. Vaikka Black Box käyttää mainittuja menettelytapoja, emme voi taata meille lähettämiesi tietojen täydellistä turvallisuutta. Black Box kehottaakin sinua suojaamaan henkilötietojasi kaikin mahdollisin keinoin internetissä ollessasi. Sinun on syytä turvata salasanasi esim. olemalla kirjoittamatta sitä ylös mihinkään ja paljastamatta sitä kenellekään, vaihtamalla salasanaasi usein ja käyttämällä salasanassa sekä kirjaimia että numeroita.

  8. Kolmansien osapuolten sivustot

    Tässä sivustossa voi olla linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoihin. Black Box ei vastaa tällaisten kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöistä. Tästä sivustosta poistuttuasi sinun on syytä tutustua kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöön, jotta tiedät, miten se käsittelee sinulta keräämiänsä henkilötietoja.

  9. Tämän tietosuojakäytännön muuttaminen

    Black Box varaa oikeuden muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä yksipuolisesti milloin tahansa päivittämällä tämän verkkosivun. Sen vuoksi sinun kannattaa aika ajoin käydä tällä sivulla tarkistamassa kulloinkin voimassa oleva tietosuojakäytäntö.

  10. Säädösten noudattaminen

    Monissa maissa (ei kuitenkaan kaikissa) on voimassa tietosuojalainsäädäntöä, joka koskee kaikkia tunnistettavissa olevien yksilöiden henkilötietoja. Euroopan unionin tietoturva-asetus (GDPR) on yksi esimerkki kattavasta tietosuojalainsäädännöstä, ja monissa maissa on vastaavaa velvoittavaa lainsäädäntöä. Black Box noudattaa kaikkea sovellettavaa tietosuojalainsäädäntöä mukaan lukien täydentävä lainsäädäntö, silloin kuin niiden soveltamisala kattaa Black Boxin ja sen harjoittaman tiettyjen henkilötietojen käsittelyn.

  11. Kysymykset ja lisätiedot

    Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja siitä, miten keräämme, käytämme tai luovutamme henkilötietojasi, lähetä meille sähköpostia.



Share |